­
cover-veh

SERVICII CALITATIVE LA PRETURI ATRACTIVE

Înscrie-te acum! E simplu!

Înscrie-te acum

Înscriere online

Centrul VEHICUL ofera posibilitatea de a te înscrie online la cursurile de instruire a conducatorilor auto si astfel vei economisi din timpul tau personal.

Înscrie-te acum
Tastați aici

Lăsați-ne un Feedback

Stimate Domn/Doamnă,
Instruirea conducătorilor auto - este prioritatea noastră, de aceea ne dorim să oferim o satisfacție deplină a necesităților şi așteptărilor Dumneavoastră și să îmbunătățim calitatea serviciilor prestate. Părerea Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi deoarece reprezintă unul din factorii fundamentali în îmbunătățirea continuă a calității serviciilor oferite. Vă rugăm să completați acest chestionar și să indicați în ce măsură sunteți de acord cu următoarele afirmații de mai jos.
Vă mulţumim anticipat pentru cooperare!

Tastați aici

Înscriere online

Centrul VEHICUL ofera posibilitatea de a te înscrie online la cursurile de instruire a conducatorilor auto si astfel vei economisi din timpul tau personal.

Ofertă permanentă

economiseste timpul și inscrie-te online
Înscrie-te ACUM!

Ofertă pentru ziua de naștere

Centrul VEHICUL oferă REDUCERI de 10% din prețul teoriei la înscrierea în ziua Dvs. de naștere sau în zilele apropiate de acest eveniment (1-2 zile). La fel Dvs. puteți face cadou unui prieten de ziua lui de naștere înscriindu-l la cursurile de instuire a conducatorilor auto.

Ofertă permanentă - Zi de naștere

10% reducere – cursul teoretic pentru orice categorie.
Înscrie-te ACUM!

Studii gratuite

Centrul VEHICUL garantează studii gratuite a cursului teoretic la orice singură categorie aleasă celui care va înscrie 10 prieteni la cursurile de instruire a conducatorilor auto

Ofertă permanentă - Înscrie 10 prieteni

Înscrie 10 prieteni și studiază GRATUIT la școala auto.
Înscrie-te ACUM!

Despre noi

Instituţia de Învăţămînt. Centrul de Instruire a Conducătorilor Auto „VEHICUL”, (în continuare – Centrul „VEHICUL”), a fost fondat în anul 1992.

Centrul „VEHICUL” prestează servicii în domeniul instruirii conducătorilor auto la categoriile „A”, „B”, „C”, „D”, „E” și subcategoriile acestora, în mun. Chişinău şi în or. Ştefan – Vodă (numai categoria „B”).

Prima auditorie, amenajată conform cerinţelor de pregătire a candidaţilor în conducătorii auto la categoria „B” se află în filiala principală a Centrului „VEHICUL”, situată pe adresa: bd. Iu. Gagarin 4, vis-a-vis de gara feroviară a or. Chişinău, poate datorită acestui fapt am fost şi suntem porecliţi ca „şcoala de la gară”.

Ne puteţi găsi în sectorul Centru:

90%
88%
83%
Conducători
începători
Aleg
„Vehicul”

Ultimele noutăți

Centrul Instruire Auto VEHICUL serbează 29 ani de existență!!!

septembrie 1st, 2021|Categories: Noutăți|Tags: , , , , , , , , |

Astăzi, de Ziua cunoștințelor, Centrul Instruire Auto VEHICUL serbează 29 [...]

Ești o persoană cu dizabilități dar fără interdicții de a șofa?! Noi îți oferim cursul de teorie GRATUIT!

aprilie 25th, 2021|Categories: Noutăți|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , |

Salut! Ești o persoană cu dizabilități dar fără interdicții de [...]

Centrul VEHICUL angajează

aprilie 25th, 2021|Categories: Noutăți|Tags: , , |

Dorești să faci parte din echipa Centrului VEHICUL?! Vino si [...]

Comentarii

Buna seara,d-nul Tudor,am vrea sa va mulțumim pentru orele oferite de catre scoala ce ni-au ajutat sa ajungem la rezultatul dorit.In mod deosebit ii suntem recunoscatori d-nului Victor Colin pentru profesionalismul si rabdarea ce a demonstrat-o,este un instructor de nota 10 ce ne-a indrumat pe tot parcursul orelor practice.Vom recomanda scoala Vehicul tuturor prietenilor,va mulțumim pentru tot!
Adriana Ion Mosneagu
Recomand cu incredere scoala de soferi VEHICUL.
Vreau sa multumesc in special celui mai SUPER instructor,domnul Grigoriev Victor,cu ajutorul caruia am reusit sa obtin permisul de conducere categoria B.
CEA MAI BUNA SCOALA!!!
Irina
Imi amintesc si acum cu drag de prima mea ora in care am condus…am pornit cu o mega-ambitie!
Bineinteles ca pana atunci vazusem cum se conduce o masina si m-am repezit sa demonstrez ceea ce stiam .
Domnul Belîi Dumitru, instructorul meu, o persoana de nota 10+, a fost foarte rabdator; s-a uitat la mine si m-a lasat, iar la final mi-a explicat, cu mult calm, ceea ce am gresit. O strategie excelenta! A stiut cand sa intervina.
Asa mi-a castigat increderea; in acel moment am realizat ca langa mine se afla o persoana vigilenta, meticuloasa care va avea grija ca lucrurile sa decurga exceptional, fara probleme, ceea ce s-a si intamplat .
Multumesc pe aceasta cale domnului Dumitru, care m-a sustinut si a crezut in mine, persoana datorita careia azi detin permisul de conducere.
Andreea
Astazi la data de 24.06.2015 am reusit performanta de a lua examenul auto din prima incercare datorita domnului instructor Chiriacov A. N. care pe tot parcursul scolii a dat dovada de seriozitate si profesionalism!

Va recomand cu incredere scoala de soferi AUTOKLASS, cu adevarat un mod mai bun de a conduce!
Mult succes in continuare!!!

Alexandru

RECENZII