­
banner7

SERVICII CALITATIVE LA PRETURI ATRACTIVE

Înscrie-te acum! E simplu!

Înscrie-te acum

Înscriere online

Centrul VEHICUL ofera posibilitatea de a te înscrie online la cursurile de instruire a conducatorilor auto si astfel vei economisi din timpul tau personal.

Înscrie-te acum

Înscriere online

Centrul VEHICUL ofera posibilitatea de a te înscrie online la cursurile de instruire a conducatorilor auto si astfel vei economisi din timpul tau personal.

Ofertă permanentă

economiseste timpul și inscrie-te online
Înscrie-te ACUM!

Ofertă pentru ziua de naștere

Centrul VEHICUL oferă REDUCERI de 10% din prețul teoriei la înscrierea în ziua Dvs. de naștere sau în zilele apropiate de acest eveniment (1-2 zile). La fel Dvs. puteți face cadou unui prieten de ziua lui de naștere înscriindu-l la cursurile de instuire a conducatorilor auto.

Ofertă permanentă - Zi de naștere

10% reducere – cursul teoretic pentru orice categorie.
Înscrie-te ACUM!

Studii gratuite

Centrul VEHICUL garantează studii gratuite a cursului teoretic la orice singură categorie aleasă celui care va înscrie 10 prieteni la cursurile de instruire a conducatorilor auto

Ofertă permanentă - Înscrie 10 prieteni

Înscrie 10 prieteni și studiază GRATUIT la școala auto.
Înscrie-te ACUM!

Despre noi

Instituţia de Învăţămînt. Centrul de Instruire a Conducătorilor Auto „VEHICUL”, (în continuare – Centrul „VEHICUL”), a fost fondat în anul 1992.

Centrul „VEHICUL” prestează servicii în domeniul instruirii conducătorilor auto la categoriile „A”, „B”, „C”, „D”, „E” și subcategoriile acestora, în mun. Chişinău şi în or. Ştefan – Vodă (numai categoria „B”).

Prima auditorie, amenajată conform cerinţelor de pregătire a candidaţilor în conducătorii auto la categoria „B” se află în filiala principală a Centrului „VEHICUL”, situată pe adresa: bd. Iu. Gagarin 4, vis-a-vis de gara feroviară a or. Chişinău, poate datorită acestui fapt am fost şi suntem porecliţi ca „şcoala de la gară”.

Ne puteţi găsi în sectorul Centru:

83%
78%
Conducători
începători
Aleg
„Vehicul”

Ultimele noutăți

Centrul Instruire Auto ”VEHICUL” – gata de lucru!

mai 22nd, 2020|Categories: Noutăți|

după baie!

Cînd și cum se vor desfășura examele de capacitate la Secția Calificare Conducători Auto?

mai 22nd, 2020|Categories: Noutăți, Без рубрики|

Atașat propunem link-ul: https://stiri.md/article/auto/modificari-ce-vizeaza-examenele-pentru-obtinerea-permisului-de-conducere?fbclid=IwAR0x8KRmQOM1ptgdGZgb8uUJwERGYPlrIreD-KKIvKTW-mM93ZpQE-ePmn0

Am reânceput activitatea!!!

mai 22nd, 2020|Categories: Noutăți|

În conformitate cu Hotărîre nr. 11 din 15 mai 2020 [...]

Comentarii

Recomand cu incredere scoala de soferi VEHICUL.
Vreau sa multumesc in special celui mai SUPER instructor,domnul Grigoriev Victor,cu ajutorul caruia am reusit sa obtin permisul de conducere categoria B.
CEA MAI BUNA SCOALA!!!
Irina
Imi amintesc si acum cu drag de prima mea ora in care am condus…am pornit cu o mega-ambitie!
Bineinteles ca pana atunci vazusem cum se conduce o masina si m-am repezit sa demonstrez ceea ce stiam .
Domnul Belîi Dumitru, instructorul meu, o persoana de nota 10+, a fost foarte rabdator; s-a uitat la mine si m-a lasat, iar la final mi-a explicat, cu mult calm, ceea ce am gresit. O strategie excelenta! A stiut cand sa intervina.
Asa mi-a castigat increderea; in acel moment am realizat ca langa mine se afla o persoana vigilenta, meticuloasa care va avea grija ca lucrurile sa decurga exceptional, fara probleme, ceea ce s-a si intamplat .
Multumesc pe aceasta cale domnului Dumitru, care m-a sustinut si a crezut in mine, persoana datorita careia azi detin permisul de conducere.
Andreea
Astazi la data de 24.06.2015 am reusit performanta de a lua examenul auto din prima incercare datorita domnului instructor Chiriacov A. N. care pe tot parcursul scolii a dat dovada de seriozitate si profesionalism!

Va recomand cu incredere scoala de soferi AUTOKLASS, cu adevarat un mod mai bun de a conduce!
Mult succes in continuare!!!

Alexandru